İstihdam sağlamak istiyoruz

Batı Trakya Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATISİAD) Başkanı Ahmet Er, Bursa’ya  değer katmayı ve istihdam sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

İstihdam sağlamak istiyoruz

BATISİAD’ın geleneksel olarak düzenlediği iftar programında Batı Trakya kökenli iş insanları, sanayici ve siyasileri bir araya getirdi. Er, buradaki konuşmasında dernek olarak Bursa’da yaşayan işveren ve sanayici konumunda olan bütün Batı Trakya kökenli iş adamlarını tek çatı altında buluşturmaya gayret ettiklerini belirtti. Her alanda olduğu gibi Bursa ekonomisinde de güçlü ve başarılı olmak istediklerini vurgulayan Er, ‘’Ancak biliyoruz ki güç birlikten doğar. Bu yüzden işveren konumunda olan tüm hemşehrilerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyoruz. Çünkü BATISİAD olarak hedefimiz istihdam sağlamak, ekonomide güçlü olarak Bursa’ya ve ülkemize değer katmaktır” dedi. Ahmet Er, derneğin kuruluşundan bu yana gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında da bilgi verdi.

ÖNEMLİ BİR SANAYİ KENTİ

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Bursa’nın önemli bir sanayi kenti olduğunu hatırlatarak, bunda Balkan kökenli sanayicilerin de önemli bir payı bulunduğunun altını çizdi. AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen de, ‘’Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Ülkemize karşı başlatılan finansal terörü de halkımızın, iş adamlarımızın ve girişimcilerimiz dirayeti sayesinde en az hasarla atlattık” diye konuştu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, derneğin kurumsallaşmasını kısa sürede tamamlayarak güzel, seçkin bir aile olmayı başardığına işaret etti. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkan Vekili İsmail Kuş da, Bursa iş dünyasının önünü açmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X