İstikrar sıkıntısı çekiyoruz

Aytaç ve Umut Meraş en çok forma bulan isimler olurken, onları Ertuğrul, Barış ve Badji izledi. Diğer bölgelerde ise tam bir kargaşa hakim. 

İstikrar sıkıntısı çekiyoruz

Bursaspor bu sezon kadro anlamında ciddi sıkıntılar yaşıyor. Sezon boyunca sakatlık ve kart cezalılarından dolayı istikrarı korumakta zorlanan Teknik Direktör Samet Aybaba, en fazla süreyi Aytaç Kara’ya verdi.  Aytaç, forma giydiği 24 lig maçına da ilk 11’de başladı.

Tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon yalnızca iki maçı kart cezası nedeniyle kaçırdı. Aytaç’ı, Umut Meraş takip etti. Bu sezon Süper Lig’deki ilk sezonunu yaşayan 23 yaşındaki oyuncu, forma giydiği 6’ncı haftadan itibaren 21 maçın tamamına ilk 11’de başladı ve bunların 20’sinde ise tam süre aldı.

KALEDE İSTİKRAR YOK

Süper Lig’de geride kalan haftalarda Bursaspor’un ilk 11’deki oyuncu tercihlerinde ise istikrar sağladığı görüldü. Barış Yardımcı ve Ertuğrul Ersoy, Aytaç ve Umut’un ardından ilk 11’in vazgeçilmez isimlerinden oldu. Orta alanda da Stephane Badji de Aybaba’nın ilk 11 tercihlerinden biri olarak dikkat çekti.

Kalede ve hücumda ise Bursaspor istikrar sağlayamadı. Zaman zaman Okan, zaman zaman ise Muhammed şans bulurken, forvette ise Sakho ve Umut arasında forma paylaştırıldı. Özellikle Sakho’nun sakatlıkları Bursaspor’u oldukça etkiledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X