İşverenin sözünü tutacağına inanıyoruz 

Selçuk, ”Bizim işverenlerden beklentimiz ivmenizi daha da yükseltmeniz ve etkinliğinizi arttırmanız. Tüm işverenlerin Cumhurbaşkanımıza verdiği sözü 2019 yılının sonuna kadar tutacağına inanıyoruz” dedi.

İşverenin sözünü tutacağına inanıyoruz 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından Beşiktaş’ta bir otelde düzenlenen ‘İstihdam Seferberliği 2019’ programına katıldı. TİSK’in verdiği desteğe teşekkür ederek konuşmasına başlayan Selçuk, Türkiye’nin kalkınması ve güçlenmesi için üretimin olması gerektiğini vurguladı. ”Daha fazla projelerde yer almamız gerekiyor.

Çalışma barışı da ancak bu ürettiklerimizin ve kalkınmanın getirdiklerini paylaşmakla mümkün” diyen Selçuk, bu paylaşımı da gerçek anlamda sağlayabilmenin en etkili yollarından birinin istihdamı arttırmak olduğunu ifade etti.

TEŞVİKLER CAN SUYU OLDU

Bu anlamda devlet , özel sektör ve kamu olarak herkese ayrı ayrı görevler ve sorumluluklar düştüğüne inandıklarını anlatan Selçuk, ”Hükümetimizin sağladığı teşvik ve destekleri de iş dünyası için bir itici güç olarak görmekteyiz. Bizim işverenlerden beklentimiz ivmenizi daha da yükseltmeniz ve etkinliğinizi arttırmanız. Tüm işverenlerin Cumhurbaşkanımıza verdiği sözü 2019 yılının sonuna kadar tutacağına inanıyoruz” diye konuştu.

TİSK Başkanı Kudret Önen ise ‘İstihdam Seferberliği 2019’ programını desteklediklerini belirterek, ‘Ekonomik ve siyasi değişimler açısından, son derece dinamik bir dünya ile karşı karşıyayız. Yeni seferberlik kapsamında uygulanmaya koyulacak teşviklerin yanı sıra, geçtiğimiz yıl istihdam seferberliği kapsamında başlatılan ve uygulanan teşvikler de işletmelerimize ‘can suyu’ olmuştur” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X