İşyerine adımını attı sonrası korkunç…

İstanbul Başakşehir’de deterjan ve sabun üretimi yapan imalathanede, işyeri sahibi içeri girdikten 10 saniye sonra şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada işyeri sahibi ağır yaralandı.

İşyerine adımını attı sonrası korkunç…

Olay 2 Eylül Pazar günü deterjan ve sabun üretimi yapan bir imalathanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre imalathane önüne aracıyla gelen imalathane sahibi Kenan S. aracından inerek imalathaneden içeri girdi.

Yaklaşık 10 saniye sonra, içerisinde kimyasal maddelerin de bulunduğu imalathanede henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle büyük bir patlama meydana geldi.  

Şiddetli patlamanın ardından binadan geriye sadece kolonları kalırken, Kenan S. ağır yaralandı. Patlamanın ardından da binada yangın çıktı.

Çevredeki çok sayıda binanın da patlamanın şiddetinden dolayı camları kırıldı. Patlama sesini duyan ve büyük korku yaşayan mahalle sakinleri durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Sağlık ekipleri patlamanın şiddetiyle ağır yaralanan ve çıkan yangın sonrası vücudunda yanıklar oluşan Kenan S.’yi ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X