İtalyan sevgilisinin sözleri sosyal medyada olay oldu!

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı’dan boşanan Şeyma Subaşı’nın fotoğrafına, sevgilisi Guido Senia’nın yorum yapması sosyal medyada çok konuşuldu.

İtalyan sevgilisinin sözleri sosyal medyada olay oldu!

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı’dan boşanan Şeyma Subaşı’nın fotoğrafına sevgilisi Guido Senia’nın yorum yapması sosyal medyada çok konuşuldu.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia'nın yorumu olay oldu - Magazin haberleri

“ENİŞTEYE TÜRKÇE ÖĞRETMİŞSİN”

Çıktığı kayak tatilinden fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı’ya aşk yaşadığı Guido Senia’dan yorum gecikmedi. İtalyan DJ Şeyma Subaşı’nın fotoğrafına, “Oh oh oh” yorumunu yaptı. Kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni alan Şeyma Subaşı’nın fotoğrafına takipçileri de sessiz kalmadı. Subaşı’nın bir takipçisi fotoğrafa, “O enişteye Türkçe öğretmişsin helal olsun.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Miami’den Kartalkaya’ya” yorumunu yaptı.

“SADECE ŞEYMA”

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan kısa bir süre sonra Fransız DJ Guido Senia ile sevgili olan Subaşı’nın attığı her adım olay olmaya devam ediyor. Önce kendi tasarımlarını sattığı bir butik açıp kapatan Şimdilerde de bir kafe işleten Subaşı bu kez de kitap yazmaya karar vermişti. Subaşı’nın kitabının adının “Sadece Şeyma” olacağı iddia edilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X