İthal cinayete üç tahliye

Panayır’daki cinayetin film gibi operasyonla ele geçirilen 4’ü tutuklu 5 sanığının yargılanmasına başlandı.

İthal cinayete üç tahliye

HALİL ÖZÇOBAN

Çeçenistan’da bir dönem komutanlık yapan Sultan Kehursayev’in kızı Ladmina Kehursayev (24) ile gönül ilişkisi bulunran Ahıskalı Vatan Mavludov (33), yaklaşık 6 ay önce Panayır Mahallesi’nde göğsünden bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet kurbanının arkadaşı olan Murat Demirel de olay sırasında göğsünden yaralandı. 

Kanlı olayın ardından zanlılar, aksiyon filmlerini aratmayan bir operasyonuyla gözaltına alınmıştı. Özel ekip kuran Bursa Polisi, Çeçen komutanın kızı Laura Kehursayev ile imam nikahlı eşi Muhammed Borçhaev’i, İstanbul’da ele geçirmişti.

YURT DIŞINA KAÇACAKLARDI

Yurt dışına çıkmayı planlayan zanlılardan Laura Kehursayev’in tanınmamak için çarşaf giyip gözlük taktığı,  eşi Muhammed Borçhaevi’nin de saç ve sakallarını kestirdiği görülmüştü. 4’ü tutuklu 5 kişinin yargılanmasına Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. 

Duruşma sonunda 3 sanığa tahliye kararı çıktı. Çeçen komutanın damadı Muhammet Muhammed Boris Borchaev’in tutukluğu ise sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X