İTSO üyeleri Milano yolcusu

(İTSO), dünyanın en prestijli mobilya fuarları arasında yer alan ve her yıl çok sayıda mobilyacının talep gösterdiği İtalya Milano’daki ‘Salone del Mobile Milano’ mobilya fuarına yönelik 11-14 Nisan 2019 tarihleri arasında yurt dışı iş gezisi düzenliyor.

İTSO üyeleri Milano yolcusu

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), dünyanın en prestijli mobilya fuarları arasında yer alan ve her yıl çok sayıda mobilyacının talep gösterdiği İtalya Milano’daki ‘Salone del Mobile Milano’ mobilya fuarına yönelik 11-14 Nisan 2019 tarihleri arasında yurt dışı iş gezisi düzenliyor. Milano yurtdışı iş gezisi hakkında ayrıntılı bilgi Odanın www.itso.org.tr web sitesi üzerinden edinilebiliyor. Organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, şu bilgileri verdi:

“Sektöründe öncü konumda bulunan İnegöllü mobilyacılarımıza yönelik olarak yurtdışı fuar gezilerimizi sürdürüyoruz. Dünyanın en prestijli fuarlarından bir tanesi olan İtalya Milano ‘Salone del Mobile Milano’ Mobilya Fuarına geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da odamız öncülüğünde bir gezi programı tertip ediyoruz. 11-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz gezimizde mobilyacılarımızın yeni trendleri yerinde inceleyerek gelişimleri takip etmelerine ve değişime ayak uydurmalarına destek vermek istiyoruz.

YENİŞEHİR’DEN ÖZEL UÇAK…

160 kişilik kontenjanla sınırlı olan programın kişi başı bedeli 960 avrodur. Program kapsamında 11 Nisan tarihinde Yenişehir’den kalkacak olan özel uçakla (THY) Milano’ya hareket edilecek ve 14 Nisan tarihinde geri dönüş yapılacaktır. Gezimizin, katılacak olan üyelerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X