İTSO yönetim kurulu görev dağılımı yaptı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 

İTSO yönetim kurulu görev dağılımı yaptı

Toplantı sonrasında açıklama yapan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, oda üyelerinin oyları ile seçilen meclis üyelerinin kendilerine önemli bir sorumluluk yüklediğini söyledi.

Uğurdağ, “Ülkemizin güçlü sanayi tesislerine ev sahipliği yapıyoruz. Turizm ve ticarette de başarılı bir ilçeyiz. İTSO yönetim kurulu olarak, tüccar ve sanayicilerimize daha iyi hizmet vermek için hazırladığımız projeleri tek tek hayata geçireceğiz ve müteşebbislerimizin önünü açarak ilçemizdeki üretim ve istihdamın artması, ticaretin büyüyüp gelişmesi için var gücümüz ile çalışacağız” diye konuştu. 

Odanın Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş’ında hazır bulunduğu toplantıda, Yavuz Uğurdağ Yönetim Kurulu Başkanı, Kenan Kender Başkan Yardımcısı, Bahri Urgun sayman üye olurken, Ali Ezim, Bülent Boztepe, Halil Malkaç, Hatun Malgaralı, Hüseyin Özdemir, Metin Atış, Murat Aydın, Nedim İncebay’da yönetim kurlu üyesi olarak görev aldılar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X