İTSO’dan uygulamalı girişimcilik eğitimi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO), girişimci adaylarını ortaya çıkartmak amacıyla KOSGEB işbirliğiyle bu yıl içinde 5 kez gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin 6.sı 2 Temmuz’da başlayacak.

İTSO’dan uygulamalı girişimcilik eğitimi

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, KOSGEB işbirliği ile bu yıl içinde 5 girişimcilik eğitimi gerçekleştiridklerini ve 2/6 Temmuz 2018 tarihleri arasında planlanan 6. eğitim için başvuruların e-devlet üzerinden yapılacağını söyledi. Açılacak kursa 18 yaşını doldurmuş herkesin katılabileceğini belirten Uğurdağ, “Başvurular sonrasında girişimci adaylarını sözlü mülakata çağıracağız. Mülakatta başarılı olan adaylar 5 gün sürecek eğitime katılacaklar” dedi. 

Yavuz Uğurdağ, temmuz ayında yapılacak girişimcilik eğitimine 30 adayın katılabileceğini söyledi. Kurs sonunda başarılı olanlara sertifika verileceğini ifade eden İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Sertifika sahibi girişimciler kuracakları işle ilgili proje hazırlayarak KOSGEB’den, 50 bin lirası hibe, 100 bin lirası faizsiz olmak üzere toplamda 150 bin liralık destekten yararlanabilecekler” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X