İTSO’dan Vali Küçük’e ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) heyeti, Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret ederek ilçe ekonomisi hakkında bilgi verdi.

İTSO’dan Vali Küçük’e ziyaret

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, buradaki konuşmasında İnegöl’de 100 yılı aşkın süredir güçlü bir mobilya sektörü bulunduğunu belirterek, Türkiye’nin ilk ilçe Organize Sanayi Bölgesi’nin de (OSB) 1970’li yıllarda burada kurulduğunu anlattı.

İnegöl’ün yıllık dış ticaretinin 1 milyar doların üzerinde olduğunu ve yıllardır fazla verdiğini ifade eden Uğurdağ, ‘’Ticari heyet gezileri, fuar ziyaret programları, eğitim çalışmaları ile üyelerimizin dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmeleri için çaba harcıyoruz.

TOBB tarafından 5 Yıldızlı Akredite Oda Sertifikasına sahibiz. Üyelerimizin her zaman yanında oluyor ve işlerini geliştirmeleri için gereken desteği veriyoruz. Bunlara ilave olarak ülkemize yeni girişimciler kazandırıyor özellikle kadın ve genç girişimcilere destek veriyoruz” dedi.
 
HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Vali İzzettin Küçük ise, İnegöl’ün ekonomik başarılarını yakından takip ettiğini dile getirdi. Özellikle İnegöl’ün dış ticarette sürekli artı vermesini çok önemsediğinin altını çizen Küçük, ‘’Bu yönü ile Türkiye’ye ilham veriyor ve başarıları ile örnek oluyor.

Bursa sanayi ve üretim kentidir. İnegöl’de Bursa’nın önemli üretim merkezlerinden biridir. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ilçe ekonomisinin daha da güçlenmesi için gayretli çalışıyor. Bizde İnegöl’ün gösterdiği başarılara her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X