İyi olan kazansın

Hakan Aslantaş, eski takımı Bursaspor ile yeni takımı Karabükspor’un yarınki buluşmasını OLAY Spor’a değerlendirdi

İyi olan kazansın

Yeşil beyazlı takımın durumuna üzüldüğünü ifade eden tecrübeli futbolcu, ‘Bursa benim 2. evim. Ama herşey kısmet. Karabükspor olarak bu karşılaşmaya çıkış maçı olarak bakıyoruz’ dedi. 

Bursaspor formasını giydiği dönemde takımın sevilen isimlerinin başında gelen Hakan Aslantaş, yeni takımı Kardemir Karabükspor ile eski takımın yarınki mücadelesinin çok keyifli olacağını söyledi…

‘Bursaspor’u çok seviyorum ve hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor’ diyen Hakan, yarınki karşılaşmayla ilgili düşüncelerini şöyle anlattı: ‘Bursa benim 2. evim. Ama herşey kısmet. Karabükspor olarak bu karşılaşmaya çıkış maçı olarak bakıyoruz. Küme düşmeyi garentiledik ama küçümsenmeyecek kadar iyi bir futbol oynuyoruz.’

BİZDEN KORKARLARDI

Zaman buldukça Bursaspor’un maçlarını kaçırmadığını da vurgulayan tecrübeli futbolcu, ‘Bursaspor’un durumuna üzülüyorum. Benim oynadığım dönemle şuanki takım arasında çok fark var.

Benim dönemimde yenilsek bile iyi oynardık. Herkes stadyumdan mutlu ayrılırdı. Şimdi ise benim izlediğim kadarıyla iyi oyun yok. Rakipler bizden çekinirdi. Kaleci Carson, defansta Ömer Erdoğan, Wederson, ben zaman zamanda Serdar Aziz. Orta sahada N’diaye, Belluschi ve Batalla. Kanatlarda Ozan İpek Sestak ilerde Pinto. Rakip takım bu kadroyu görünce korkuyordu. Biz onu hissediyorduk’ dedi. 

MUSTAFA ER DOĞRU TERCİH

Batalla’nın Bursaspor için efsane olduğunu kaydeden Hakan, ‘Pablo Bursaspor’un en iyi futbolculardan bir tanesi. Ne söylesek az. Takım içerisinde yardım edecek adamları vardı.

Top kaybederken hatasını telafi etmek için biz can atıyorduk. Onu yormuyorduk. Onun kaptırdığı topları kapmak için yarışıyorduk. Pablo’yu ön tarafta kullanmak lazım. Çok koşmamalı. Bizim dönemimizde onun için biz koşardık’ diye konuştu. Tecrübeli defans oyuncusu hoca değişikliğinin ardından Mustafa Er’in doğru tercih olduğunu sözlerine ekledi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X