İYİ Parti Bursa’da umutlu

İYİ Parti’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Bursa’da İYİ Parti’nin güçlü varlığını göstereceğiz” dedi. 

İYİ Parti Bursa’da umutlu

DERYA DEMİR 

İYİ Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları doğrultusunda Mahalle Temsilcileri Eğitim Programı düzenlendi. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitime İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın, Berna Sukas, Ahmet Kamil Erozan ile, İl Başkanı Yahya Bahadır ve 800 mahalle temsilcisi katıldı. 

BAHADIR’IN KONUŞMASI

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır, Bursa’da  4 aylık sürede yapılan çalışmaları anlattı. Bahadır, “Teşkilatlarımızı yeniden yapılandırma ve güçlendirme çerçevesinde 90 kişilik il yönetimi kadrosu ile 17 ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu atamalarını tamamlandık. Bu dönemde üye sayısı 12 bin çıkarıldı ve Bursa’da toplamda bin 80 mahallemizde, 2 bin 500’e yakın mahalle temsilcilerimiz görevlendirildi’ dedi.

MAHALLE TEMSİLCİLERİ

İYİ Parti’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da, mahalle temsilcilerinin partinin asıl emekçileri olduğunu belirterek söze başladı. Genel Başkan Yardımcısı Aydın, mahalli seçimlerin önemine dikkat çekerek ‘Önümüzdeki Çarşamba günü, ilçeler bazında olan dağılım ilan edildiğinde Bursa olarak hepinize büyük sorumluluk düşecek. Bursa’da İYİ Parti’nin güçlü varlığını AK Partili belediyelere tokmak vurarak almak istyoruz. Bu ilan yapıldıktan sonra Bursa’yı pilot bölge ilan edeceğiz ve özel bir organizasyon kuracağız. Çalışmaktan kaçınmayacağız. Ülkeye karşı sorumluluklarımız var. Bu nedenle bu seçimlerde bütün benliğimizi ortaya koyarak zaferle çıkmak gibi bir mecburiyetimiz bulunuyor’ şeklinde konuştu.

“FİTNE YOK, ÇALIŞMAK VAR” 

Aydın, ‘küskünlük, dargınlık, laf taşıma, gıybet yapmak yok, iş yapmak var. Fitneye müsaade etmeyin, hedefe kilitlenin” diye sürdürdüğü sözlerini şöyle tamamladı:
‘Sıkışmış ve kutuplaşmış bir siyaset, korku tünelinde kalmış insanlar nedeniyle bu yapıya ‘dur’ diyecek bir adıma ihtiyaç vardı. Bunun için, mazlumların sesi olabilmek için İYİ Parti doğdu. Korku tüneline çekmek isteyenlere Bursa’dan sesleniyoruz Bizi korkutacak bir güç Türkiye’de de, dünyada da yok. Her şeyin bir sonu vardır. Bu zalim düzen de ortadan kalkacak ve bu İYİ Parti öncülüğünde olacak”
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarından Ahmet Kamil Erozan ile Burne Sukaz da, önümüzdeki süreçte yapacak çok işlerinin olduğunu bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X