İYİ Parti Kestel ve Gürsu başkanlarını seçti

İYİ Parti Kestel ve Gürsu İlçe Teşkilatları’nın kongreleri gerçekleştirildi. Daha önce İYİ Parti Kestel İlçe Başkanlığı’na atanan Mehmet Kaplan yeniden seçilirken, Gürsu’da Selahattin Aydın da güven tazeledi.

İYİ Parti Kestel ve Gürsu başkanlarını seçti

OSMAN GÜNEŞ

Kestel’de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gönderdiği mesajın okunmasıyla başlayan kongrede daha sonra seçime geçildi. Tek listeyle gidilen kongrede 73 delege oy kullanırken, İlçe Başkanı Mehmet Kaplan yeniden seçildi. Kaplan, “İlk atandığımız gün 3-5 kişiydik. Şimdi binlere ulaştık. İYİ Partimizin başarılı olması için elimizden gelen çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

İYİ Parti Gürsu İlçe Teşkilatı da dün kongresini gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleştirilen kongrede, Selahattin Aydın güven tazeledi. İYİ Parti Gürsu İlçe Başkanı Selahattin Aydın “Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Güzel ve iyi insanlarla bir oluşum kurduk. Bize gönül verenleri saygı ile kucaklamalıyız. Arkadaşlarımızla daha iyi olacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X