İYİ Parti’den İdlib çağrısı

İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Başkan’ı Aytun Çıray, TBMM’nin olağanüstü toplanması için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu.

İYİ Parti’den İdlib çağrısı

İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Başkan’ı Aytun Çıray, Türkiye’nin Suriye İdlib’den gelecek yeni göç dalgasında çok ciddi bir tehditle karşı karşıya olduğunu belirterek, TBMM’nin olağanüstü toplanması için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu.

‘‘Suriye’deki DEAŞ’lıların son kalesi konumundaki İdlib’den yaşanacak bir göç Türkiye’de terör olaylarını tırmandıracak” diyen Çıray, ‘‘Dillerinden beka söylemini eksik etmeyenler, gerçeklerle uyuşmayan politikalarından bir an önce vazgeçmelidirler. Erdoğan ve o dönemki akıl hocası Ahmet Davutoğlu’nun telkiniyle bizi sürükledikleri Suriye macerasına o günlerde karşı çıkmıştım. AK Parti’nin sığınmacılar için çözümü de vizyonu da yok” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X