İzmir’de baltalı dehşet

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından balta ile dövüldükten sonra evinin bahçesine atılan ve kalbi duran 21 yaşındaki Fikret Çoramık, kaldırıldığı hastanede hayata döndürüldü.

İzmir’de baltalı dehşet
Hayati tehlikesi devam eden Çoramık’ın 1 hafta önce askerliğini tamamlayarak geldiği belirlendi.
 
Olay, saat 02.30 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi 6653 Sokak 11 numarada meydana geldi. İstanbul’da askerliğini geçer hafta tamamlayarak tezkeresini alan Fikret Çoramık, bugün saat 01.00 sıralarında arkadaşları ile buluşmak için evden dışarı çıktı. Fikret Çoramık, kimliği belirsiz kişi ya da tarafından balta ile dövülerek evinin bahçesine atıldı. Çoramık, yakınları tarafından yaklaşık 1.5 sonra kanlar içerisinde bulundu. Çoramık’ın ailesi durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından Çoramık, Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yolda kalbi duran Çoramık, hastanede doktorların müdahalesiyle yaşama döndürüldü. Hayati tehlikesi devam eden Fikret Çoramık’ın sırt kısmından büyük balta yarası, sağ ve sol omuz, kafatası ve yüzünde derin kesi izleri olduğu tespit edildi.
 
Olaydan sonra evin bahçesinde araştırma yapan polis ekipleri Fikret Çoramak’ın yaralandığı baltayı bulurken, Cinayet Büro ekipleri, kaçan kimliği belirsiz kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X