İzne Gelecekti, Acı Haberi Geldi

Hakkari’deki terör saldırısında şehit olan Seydikemerli Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen’in izne gelmeyi planladığı ortaya çıktı. Oğlundan gelen acı h…

İzne Gelecekti, Acı Haberi Geldi

Hakkari’deki terör saldırısında şehit olan Seydikemerli Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen’in izne gelmeyi planladığı ortaya çıktı. Oğlundan gelen acı haberle yıkılan baba, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde şehit olan 16 askerden birisinin Seydikemerli araç şoförü Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen olduğu öğrenildi. Ergen’in Muğla’nın Seydikemer ilçesine bağlı Esen Mahallesi’nde yaşayan ailesine acı haber verildi. Mehmet ve Hacer Ergen çiftinin 3 çocuğundan en büyüyü olan evin tek erkek çocuğu Adnan Ergen’in şehit olduğunun duyulmasının ardından yüzlerce kişi şehidin evine akın etti. Bayan subay anne Hacer Ergen’i teselli etmeye çalışırken, evlat acısına dayanamayarak kalp krizi geçiren baba Mehmet Ergen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 10 aylık asker olan Ergen’in ailesinin onay vermemesine rağmen kendi isteğiyle orduya katıldığı ifade edildi. Kullandığı zırhlı personel taşıyıcının saldırıya uğraması sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen’in Ramazan Bayramı’nda izne gelemediği, sosyal medyadan bayramını kutlayan arkadaşına, “Abi iyiyim çok şükür. Eylülün 5’i veya 9’u gibi izne geleceğim Allah’ın izniyle” şeklinde mesaj attığı ortaya çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X