İznik güzellikleri yaşayacak

İznik’te muhtarlarla bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ortak akılla ve sonuç odaklı hizmetlerle dünya kenti İznik’in daha güzel günler yaşayacağını söyledi.

İznik güzellikleri yaşayacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın ilçelerine yönelik değerlendirme toplantılarına İznik’ten başladı. İznik’te yerel yöneticilerle ve muhtarlarla bir araya gelen Başkan Aktaş, ortak akılla ve sonuç odaklı hizmetlerle dünya kenti İznik’in daha güzel günler yaşayacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İznik Belediyesi’nde muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, ilçenin nabzını tuttu.

Dünyanın da yakından takip ettiği İznik’in tarihi, kültürel mirası, doğası ve pek çok özelliğiyle değerli bir ilçe olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçede yapılan ve devam eden çalışmaları da anlattı. 

İznik’te herkesin düşüncelerini ifade ettiği, interaktif bir toplantının gerçekleştiğini belirten Başkan Aktaş, daha önce bin 58 muhtarla Merinos AKKM’de bir araya geldiklerini de hatırlatarak, “İlçelerimizde muhtarlarla bir araya geldiğimiz değerlendirme toplantılarımıza İznik’ten başladık.

Mahalle muhtarlarımız, ilçe belediye başkanımız, il ve ilçe parti yöneticilerimiz, meclis üyelerimizle İznik ve kırsal mahalleleriyle ilgili konuları masaya yatırdık, beklentileri değerlendirdik. Sonuç odaklı, pratik adımlarla problemleri minimize edeceğiz” dedi. 

İlçelerin sıkıntılarına yerinde çözüm 

Başkan Aktaş, toplantıda gerekli notları aldıklarını söyleyerek, “Bizim programımız belli, bir taraftan ilerliyor ama bugün karşımıza farklı konular çıktı, eklememiz veya çıkarmamız gerekenler de oldu. Bunları değerlendiriyoruz. Ortak aklı kullanıyoruz, beraberce ilçelerimizin sıkıntılarını çözüyoruz.

Herkes bu takımın birer parçası Herkes görevini iyi şekilde yerine getirirse, sonuca ulaşmamak için hiçbir gerekçe yok. İznik bir dünya kenti Sadece Bursa’ya değil, tüm Türkiye’ye ve dünyaya hitap eden ilçede, yapacağımız çalışmalarla İznik, önümüzdeki yazdan itibaren daha güzel günler yaşayacak” diye konuştu.

 Türkiye’de yaşanan gelişime de dikkati çeken Aktaş’ın muhtarların görüş ve önerilerini de aldığı toplantıya Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi bürokratları ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli, AK Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ile meclis üyeleri de yoğun katılım sağladı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise toplantıda ilçede yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirdiklerini belirterek, İznik’e desteklerinden dolayı Başkan Aktaş’a teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X