İznik sahilinde tek yön uygulaması

UKOME tarafından alınan kararla, İznik sahilinde kısmi tek yön uygulaması başladı.

İznik sahilinde tek yön uygulaması

İznik sahilinde yaz aylarında yaşanan yoğunluğu göz önüne alan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, aldığı kararla İznik sahilinde kısmi tek yön uygulamasını başlattı. Açıklamada, “Yapılan değerlendirme çalışmalarında İznik Tarihi Kıyı Bandı Rekreasyon ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi kapsamında Kılıçaslan Caddesi Üç Yol mevkiinden sağa ve sola dönüşlerde tek yön olarak düzenlenmesinin uygun olduğu hususunda görüş birliğine varılmıştır” denildi.

Bu kapsamda uygulama 1 Ekim 2018 tarihine kadar Kıran Dere girişinden, Bazilikaya kadar çift yön, Karayolları girişinden Spandau Bulvarı’na kadar çift yön olacak. Üç Yol mevkiinden sağa dönüşlerde Spandau Bulvarı’na kadar tek yön ve Üç Yol mevkiinden sola dönüşlerde Bazilikaya kadar tek yön olarak uygulanacak.

İznik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan bu çalışmaya uymasını rica ediyoruz. Ayrıca trafik işaretlerine uyarak vatandaşlarımızın da ilçemiz için konulan bu uygulamaya destek olmalarını talep ediyoruz” denildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X