İzniklilere 5 bin fidan dağıtıldı

Bursa’nın İznik ilçesinde 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası dolayısıyla vatandaşlara fidan dağıtıldı. 

İzniklilere 5 bin fidan dağıtıldı

Dörtyol mevkiinde Orman İşletme Şefliği tarafından düzenlenen fidan dağıtımı törenine İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Orman İşletme Şefleri Hakan Dönmez, İlhan Yazgan ile vatandaşlar katıldı.

Bayraktar ve Tosun, vatandaşlara defne, fıstık çamı, servi, palmiye, mazı, süs narı ve Arap yasemini çeşitlerinden oluşan ağaç fidanları dağıttı. Vatandaşlara gün boyunca 5 bin adet fidan dağıtıldı. 

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, ormanların insanlığa gıda, yakıt, barınak, temiz hava, ilaç, gelir kaynağı, istihdam, dinlenme, peyzaj gibi maddî ve manevî birçok ekonomik, ekolojik, sosyal ve kültürel fayda sunan doğal bir kaynak olduğunu kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X