Jack Sparrow Ata

Her yazı deniz üstünde teknesinde geçiren Ata Demirer, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki gösterisine Karayip Korsanı Jack Sparrow kostümüyle çıktı. 

Jack Sparrow Ata

HAYALLER JOHNNY DEPP GERÇEKLER TARIK MENGÜÇ

Bursalı ünlü komedyen Ata Demirer, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenlerini selamladı. Her yaz mevsimini teknesiyle Ege kıyılarını turlayarak geçiren Demirer, denizciliğe olan tutkusunu sahneye Karayip Korsanları filminin ünül karakteri Jack Sparrow kostümüyle çıkarak gösterdi. Demirer, “Hayaller John Deep gerçekler Tarık Mengüç’ sözleriyle güldürdü. 
 
TÜRK SANAT MÜZİĞİ’NDEN İSPANYOLCA ŞARKILARA…

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü mezunu olan ve yeni gösterisi ‘Ata Demirer Gazinosu’nda oyunculuğunu şarkılarıyla birleştiren Bursalı oyuncu, büyük ilgi gördü. Demirer gecede, Türk sanat müziğinden türkülere, pop müzikten İspanyolca şarkılara uzanan geniş repertuvarıyla alkışları topladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X