Jean pantolon denemeden nasıl seçilir? ( 3 adımlık yöntem)

Kadınlar için bedenlerine en uygun jean pantolonu bulmak sanılandan daha zordur! İşte şimdi öğreneceğiniz taktik sayesinde vücudunuza en güzel olacak jean pantolonu bulacaksınız!

Jean pantolon denemeden nasıl seçilir? ( 3 adımlık yöntem)

Kıyafet alırken o kıyafetleri “denemek” başlı başına bir derttir. Sürekli olarak giyip – çıkarmaktan üşenebilir ya da genel olarak kıyafet denemek size yorucu gelebilir. 

8521394.jpg
 

Peki, kombinlerin olmazsa olmazı jean pantolonları denemeden almak mümkün mü? Şimdi öğreneceğiniz taktikle mümkün! 
 

İşte 3 kolay adımda denemeden kot pantolon nasıl seçilir sorusunun yanıtı!
 

8521241.jpeg
 

Adım 1: Beden seçimi
 

Doğru bedeni seçmek için kotun ucunu belinize, bel hizasını ise boynunuza tutun. Ve bel kısmını, boynunuza fotoğraftaki gibi sarın.

Belin uçları kolayca birbirine değiyorsa, bu sizin bedeninizdir. Bu arada unutmadan; bazı durumlarda bel uçlarının birbirine tamamen değmesi gerekmez. Kolayca boynunuzu sarması yeterlidir.
 

8521246.jpg
 

Adım 2: Bel genişliği seçimi
 

Şimdi de mükemmel bel genişliğini bulmaya çalışalım. Yumruğunuzu sıkın ve fotoğraftaki gibi kotun beline kolunuzu geçirin. Kolunuzu beliniz gibi düşünebilirsiniz. Eğer sıkıyorsa kot da sıkıyordur, eğer bolsa kot da boldur. Yani tam oturmalıdır! Not: Bu yöntem yüksel belli pantolon ve kotlar için geçerli değildir.
 

8521243.jpg
 

Adım 3: Bacak boyu
 

Şimdi de bacak uzunluğunu kontrol edelim. Kotun uçlarından tutun ve kollarınızı sonuna kadar açın. Eğer kot ortası, tam olarak çenenizin altındaysa yani boynunuzun seviyesindeyse bu iş tamamdır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X