Jelena’dan Ozan için olay paylaşım!

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan’ın, Beşiktaşlı Tosic’in eşi Jelena Karluesa’nın fotoğrafını beğenmesinin ardından Sırp medyası Ozan ile alakalı ‘Derbide dayak yiyecek’ şeklinde manşetten haber yayınladı.

Jelena’dan Ozan için olay paylaşım!

Jelena ise bu haberi Twitter sayfasından paylaştı. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Ozan Tufan’ın Beşiktaş’ın Sırp futbolcusu Tosic’in eşi Jelena Karleusa’nin sosyal medya hesabından fotoğrafını beğenmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran bu olay üzerine Ozan, hesabını kapatmak zorunda kaldı. Jelena Karleusa ise sosyal medya hesabından Ozan’ın, fotoğrafını beğenmesiyle alakalı haber yapan ülkesinin Telegraf internet sitesindeki haberi Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı. Haberdeki fotoğrafın üzerindeki “Fotoğrafı beğendi, başına gelmeyen kalmadı” ve “Derbide dayak yiyecek” yazıların olması dikkatten kaçmadı. Jelena daha sonra bu haberi kaldırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X