Josue konsol oyununda da en iyisi!

Bursaspor’un devre arası kampında oynadıkları konsol oyununda Josue Pesqueria, Okan Kocuk’u normal süresi 2-2 biten maçta penaltı atışları sonrası yendi.

Josue konsol oyununda da en iyisi!

Bursaspor’un devre arası kampı eğlenceli anlara sahne olmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı futbolcular katıldıkları devre arası kampında antrenmandan arta kalan zamanları konsol oyunu oynayarak değerlendiriyor. Bursaspor’un Portekizli oyuncusu Josue Pesqueria ile Okan Kocuk arasında geçen futbol oyununda gülen taraf 2-2 sona eren maçın penaltı atışları sonucunda Josue Pesqueria oldu. Oynanan oyundan çok odada bulunan Bursaspor oyuncularının birbilerine karşı sergiledikleri tavırlar dikkat çekti. Adeta bir aile ortamı havasında yaşanan dakikalar Bursasporlu futbolcuların birbirine bağlılık derecesini gözler önüne serdi.

JOSUE: “BÜTÜN GOLLERİ KENDİM ATMAK İSTİYORUM”

Portekizli oyuncu Josue, takımda en iyi konsol oyuncusu olduğunu iddia ederken, çevirmen Altuğ Günaydın’ın ‘takımdaki en iyi oyuncu kim’ sorusuna, “Anlat işte. Sen daha iyi biliyorsun. 8-0 öndeyim sana karşı. Benden daha iyi anlatabilirsin” dedi. Josue Pesqueria, konsol oyununda Bursaspor’u artık seçmediğini de söyledi. Yetenekli oyuncu, “Bursaspor’u seçtiğim zaman oyunu kaybediyorum çünkü bütün golleri kendim atmaya çalışıyorum o yüzden dikkatim dağılıyor ve oyunu oynayamıyorum” şeklinde konuştu. 

Portekizli yıldız oyundaki Josue’nin mi yoksa gerçek Josue’nin mi daha iyi olduğu sorusuna ise, “Şüphesiz ki ben daha iyiyim. Oyunu nasıl oynadığıma bir bakar mısınız” şeklinde espriler yaptı. Oynanan oyun esnasında bir pozisyonun penaltı olması ve Okan Kocuk’un “Hoca hey hoca” şeklinde itiraz etmesi de odada gülüşmelere neden oldu. Genç yıldızın ayrıca Okan Kocuk’un ikinci kez penaltı kazanmasına gösterdiği tepki de eğlenceli anlar yaşattı.

OKAN KOCUK: “KONSOLDAKİ OKAN KÖTÜ BE AĞABEY”

Penaltıyı gole çeviren Okan Kocuk yaptığı yorumda, “Rahat olacaksın. En iyi benim falan diyor ama şu an ilk maçım ve gayet iyi gidiyorum” dedi. Konsol oyununda kendi takımını seçip seçmediği sorusuna ise Okan Kocuk esprili bir şekilde cevap verdi. Bursaspor’u seçtiğini ancak kendisini kaleye koymadığını söyleyen genç file bekçisi, 5-6 tane gol yemekten korktum” dedi. 

Konsoldaki Okan’ın mı yoksa gerçekteki Okan’ın mı iyi olduğu sorusuna, “Konsoldaki Okan çok kötü be ağabey” şeklinde yanıt verdi. Oyunu dışarıdan izleyerek taraftar rolü oynayan Jose Fernandao ise şu anda kimsenin iyi oynamadığını, her iki tarafın da birbirini kontrol ettiğini ifade etti.

JOSUE: “HEYECAN KATMAK İSTEDİM”

Kazandığı maçın ardından açıklama yapan Josue, “Kazandığınız zaman mutlu olursunuz. Ben de şu an öyle hissediyorum. Sizler içeriye gelip görüntü almaya başlayınca biraz daha heyecan katmak istedim. Son dakikalara kadar bekledim” ifadelerini kullandı.

OKAN KOCUK: “SEZON BAŞI KAMPTA AZ YÜKLENMİŞİZ”

Kaybeden taraf olan genç kaleci Okan Kocuk ise, “Böyle bir şey yok. Çok iyiyim falan diyor da bence o kadar iyi değil. Benim şu anda ilk maçım. O sabah akşam oynuyor. İlerleyen zamanlarda kesin kazanacağım” dedi. Hata neredeydi sorusuna yine esprili şekilde cevap veren Okan Kocuk, “Sezon başında kampta az yüklenmişiz. Kondisyonda sıkıntı vardı. O yüzden biraz geri düştük” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X