Kaan Tangöze’den darp iddiasına yanıt!

Seçkin Piriler dün polise giderek, kendisini çocuklarının önünde dövdüğü iddiasıyla eski eşi Duman grubunun solisti Kaan Töngöze’den şikayetçi oldu. Kaan Tangöze iddialara cevap verdi

Kaan Tangöze’den darp iddiasına yanıt!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, 2016’da Seçkin Piriler’den boşanıp 6 yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Nedeni; Kıvılcım Ural ile birlikte olmasıydı.
 

Seçkin Piriler, çocukları Hakan ve Volkan’ın velayetini almıştı.
 

Tangöze ve Ural da geçen kasımda evlenmiş, martta kızları İlayda dünyaya gelmişti.
 

Seçkin Piriler, eski eşinin evlenmesi üzerine oğullarının babalarıyla görüşmesine de kısıtlamalar getirmişti.
 

DAİRE KRİZİ

DAİRE KRİZİ

Boşanma protokolüne uymadığı, İstanbul Ortaköy’deki dairesinin yüzde 50’sini kendisine halen devretmediği gerekçesiyle de Kaan Tangöze’ye dava da açmıştı.
 

KICILCIM'A DAVA

KIVILCIM’A DAVA

Kıvılcım Ural’ı da kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle dava edip tazminat istemişti. Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural hakkında hem kendisine hem iki çocuğuna ‘6 ay süreyle yaklaşmama’ kararı aldırmıştı.

Ancak Kaan Tangöze, yargı kararına aykırı davranıp geçtiğimiz günlerde çocuklarıyla yeni eşini buluşturup yemeğe çıkarmıştı.
 

Bu arada Kaan Tangöze de Seçkin Piriler’e ödediği 3 bin liralık yoksulluk nafakasının iptali ve çocuklarının velayetini alma talebiyle mahkemeye başvurmuştu. İkilinin arasındaki gerginlik dün akşam şiddete dönüştü. 
 

'VAZGEÇ' BASKISI

‘VAZGEÇ’ BASKISI

İddiaya göre, Kaan Tangöze özellikle Kıvılcım Ural’a açtığı davadan vazgeçmesi için Seçkin Piriler ile görüşmek için evine gitti. Tartışma kavgaya dönüştü.
 

Kaan Tangöze eski eşine ve o sırada yanında bulunan bir kadına, çocuklarının önünde şiddet uyguladı. Seçkin Piriler dün akşam Etiler Polis Merkezi’ne gidip şikayetçi oldu. Arkasından 21.30’da darp raporu almak üzere Kağıthane Devlet Hastanesi’ne gitti. Ali KESER/POSTA
 

Bu haberlerin ardından Kaan Tangöze de bir açıklama yaptı. Tangöze yazılı açıklamasında şu satırlara yer verdi: “Dün akşamdan itibaren basın ve sosyal medyada eski eşimi darbettiğime dair çıkan haberlerin hiçbiri gerçeği doğru yansıtmamaktadır.
 

Bu karalama ve akılalmaz iftira karşısında, ben de kendisi hakkında hukuki süreci başlatmış bulunuyorum. Detaylı bilgilendirme avukatım Hatice Özlem Bakırcı tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır. Saygılarımla Kaan Tangöze.”

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X