Kabullenmek kolay değil

Yalçın Hoca, ligde alınan her puanın çok önemli olduğunu söylerken, “1 puan bile belirleyici olabilir” dedi.

Kabullenmek kolay değil

RECAİ UYSAL

Taraftarların yaptığı eleştirileri anlayışla karşıladığını belirten Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, “Bursaspor önemli başarılara imza atmış bir kulüp. Buralar kolay kabullenilmiyor. Bursaspor her kulvarda iddialı ama önceliğimiz Süper Lig’e çıkmak” diye konuştu.

Adanaspor maçında ciddi anlamda üstün bir oyun sergilediklerini belirten Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, “Maçın zor olacağını biliyorduk. Zor da oldu. Aslında ofansif anlamda ciddi istatistik ürettik. Taraftarın da oynanan oyunu beğenmesi beni memnun etti. Zor bir maçta zor da olsa kazandık. Oyuncularım ciddi anlamda kazanma arzusu gösterdi. Oyun başlar başlamaz dominant oynamaya başladık. 1-0 geriye düştük, sonra öne geçtik. Böyle olunca ben de şok oldum. Böyle maçlar oynayacağız. İç sahada oynadığımız maçları da önceden koparma ihtimalimiz vardı. Keşke erkenden koparsaydık ama olmuyor. Bazen kolay olmuyor” dedi. 

HİÇBİRİYLE PROBLEMİM YOK

Erzurumspor maçında ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncularına şans vermeyi düşündüğünü belirten Yalçın Hoca, “Bursaspor hangi kulvarda olursa olsun iddialı olmak zorunda ama asıl hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Orada da turu geçmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu maçta tabii ki fazla forma şansı bulamayan oyuncuların da beklentisi olacak. Sonuçta iki kulvarda oynamak kolay değil. Bursaspor bugüne kadar tüm oyuncularını kullandı. Erzurum’da da daha çok ligde fazla şans bulamayan oyuncuları oynatmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam Sedat Dursun’la aralarında problem olmadığını da belirtirken, “Onunla iyi anlaşıyoruz. Hiçbir problem yok. Seleznov konusu da gündeme geliyor ama buna gerek yok” diye konuştu. 

HER OYUNCUM KIYMETLİ

Bursaspor’daki tüm oyuncuların değerli olduğunun altını çizen Yalçın Hoca, “Bütün oyuncularımız kıymetli. Oyuncu kaybetme lüksümüz yok. Performanslar gelip geçici. Burak Altıparmak, Recep, Emirhan hepsi benim için kıymetli. Ne kadar performans verirlerse ben de onların performansını yükseltmesi için elimden geleni yapıyorum” dedi. Taraftarların zaman zaman gösterdiği tepkiyi de anlayışla karşıladığını belirten Yalçın Koşukavak şunları söyledi: “Adanaspor maçından önce sosyal medyadan taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Maçtan sonra da çağırdılar. Olumlu tepkiler de vardı olumsuz şeyler söyleyen de ama ben idare eden taraf olmalıyım. Normal bir haftasonu yaşamadık. İnsanlar uzun yoldan geliyor. Kötü şeyler yaşamışlar. Söyledikleri son derece normal ben her türlü eleştiriye açığım.”

GİRESUN DA ÇIKIŞTA

“Bursaspor büyük bir camia. Önemli başarılara imza atmış bir kulüp. İnsan olarak oraları yaşayınca buraları kolay kabullenemiyoruz. Zaman zaman rakibi yenememek ve berabere kalmak tepkiye neden olabilir. Beklentiler yüksek olunca daha farklı beklenti içine girebilir. Biz de o beklentiye cevap verebilmek için çalışıyoruz.” Giresunspor maçının da kolay geçmeyeceğinin altını çizen Yalçın Hoca, “Giresunspor 5 haftadır kaybetmiyor. Her maç zorlu. Bu ligde oyuncu kadrosu anlamında deneyimli bir takım. Şampiyonluğa kurulan ve tecrübeli bir kadroları var. Ancak bazan hayal edilenler gerçek olmuyor. Biz de ciddi bir takımla oynayacağız. Zor bir maç olacak. İç sahanın avantajıyla onu da atlatacağız inşallah. Lig başlamadan önce herkes şampiyonluk adayıydı. Lig içinde hedefler farklılık gösteriyor. Belki aldığınız bir puanın bile kıymetli olduğu zamanlar olacak. Bursaspor’un şampiyonluğu da düşmesi de 1 puanla oldu. Bunu unutmamak lazım” şeklinde konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X