Kaçan mahkum her yerde aranıyor!

Bursa’da dün duruşma için getirildiği adliyeden kaçan mahkum, tüm aramalara rağmen bulunamadı. Şimdi ekipler her yerde bu şüpheliyi arıyor.

Kaçan mahkum her yerde aranıyor!

Edinilen bilgiye göre, cezaevinden duruşma için jandarmanın getirdiği 2 mahkum, tutuldukları özel nezarethane bölümünün kapı kilini kırarak kaçtı. Şüphelilerden biri adliye içinde jandarma tarafından kısa sürede yakalandı. Firar eden ve üzerinde forma olduğu belirtilen diğer mahkumun bulunması için ekipler alarma geçti. Polis hemen adliye giriş ve çıkışlarını tuttu. Erkekler kimlik kontrolü yapılarak dışarı salındı. Kadınların ise geçişine izin verildi. İncelenen güvenlik kamerası kayıtlarında şüphelinin adliyeden çıktığı belirlendi. Bunun üzerine ekipler adliye çevresi didik didik aradı. Adliye çevresindeki tüm ara sokakları kontrol eden ekipler kuş uçurtmadı. Durum polise de bildirilerek geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Birimlere fotoğrafı dağıtılan şüpheli, dün gece de süren tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Şimdi ekipler her yerde hırsızlık suçundan tutuklu bulunan 21 yaşındaki K.Ş.’yi arıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X