Kadıköy`de `samba` zamanı

Ay yıldızlılar, tam 58 yıl sonra İstanbul`da oynanacak özel maçta Brezilya ile karşılaşıyor. Şükrü Saraçoğlu Stadı`nda oynanacak karşılaşma 20.30`da başlıyor.

Kadıköy`de `samba` zamanı
2016 Avrupa Şampiyonası Grup elemelerine kötü bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımı, Kazakistan ile oynayacağı grup maçı öncesinde bugün Brezilya ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Özbekistan Futbol Federasyonu’ndan Ravshan Irmatov yönetecek. Abdukhamidullo Rasulov ve Jakhongi Saidov’un yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Halis Özkahya olacak.
 
4 TİMSAH KADRODA
 
İki takım, bugünkü maçla İstanbul’da 58 yıl sonra karşı karşıya gelecek. Türkiye ile Brezilya arasında 1956’da İnönü Stadı’nda yapılan maçı konuk ekip 1-0 kazanmıştı. Ay yıldızlıların kadrosunda Bursaspor’dan Volkan şen, Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Harun Tekin bulunuyor. Yeşil beyazlı 4 oyuncu Terim’den bu karşılaşmada forma şansı bekliyor. A Milli Takım’da, Brezilya maçı öncesi Gökhan Gönül, Semih Kaya, Gökhan Töre, Volkan Demirel ve Mustafa Pektemek’in sakatlıkları bulunuyor.
20.30 SHOW TV
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X