Kadın dizisine damga vuran an! Gözyaşları sel oldu

Kısa süreli tatilin ardından izleyiciyle buluşan Kadın dizisinin dün akşamki bölümününe Yeliz karakterini oynayan Ayça Erturan’ın ölüm sahnesi damga vurdu. Dizinin bu sahnesi izleyicileri de gözyaşlarına boğdu.

Kadın dizisine damga vuran an! Gözyaşları sel oldu

Kadın dizisi yılbaşı tatilinin ardından yeniden ekranlara döndü. Kadın dizisinin yeni bölümünde Yeliz karakteri öldü. Dizideki ölüm sahnesi ise izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

YELİZ’İN ÖLÜMÜ DİZİYE DAMGA VURDU

Bahar ve çocukları korumak isteyen Sarp eve geldi. Bahar’ı ve çocukları dışarı çıkardı. Onlar kurtulmayı başardı ama evde biri vuruldu. Arif’in şaşkın bakışları arasında yaşanan bunca olaydan sonra vurulanın kim olduğu görülmedi. Sadece Nezir’in adamlarından biri ‘kadın öldü’ dedi. Ölen kişinin Yeliz olduğu ortaya çıktı.

“ZIRIL ZIRIL AĞLADIM”

Dizideki ölüm sahnesi izleyicileri de derinden etkiledi. Ölüm sahnesinden etkilenen dizinin izleyicileri duygularını “Yaktın geçtin yine”, “Zırıl zırıl ağladım” gibi yorumlarla belli etti. İşte dizi hakkında yapılan bazı yorumlar…


 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X