Kadın izleyici açıkca sordu: Bayanlardan hoşlanıyorum ne yapmalıyım?

Nihat Hatipoğlu’nun programında mikrofonu alan kadın izleyici, “Dünyaya bayan olarak geldim ama bayanlardan hoşlanıyorum. Bunun tedavisi var mı?” şeklinde bir soru yöneltti.

Kadın izleyici açıkca sordu: Bayanlardan hoşlanıyorum ne yapmalıyım?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun programında alandaki izleyicilerden birinin sorusu soğuk duş etkisi yarattı.

“BAYANLARDAN HOŞLANIYORUM”

Sultanahmet Meydanı’ndan canlı yayınlanan programda mikrofonu alan kadın izleyici, “Doğuştan bayan olarak gelmişim ama kendimi erkek gibi hissediyorum. Bayanlardan hoşlanıyorum. Bunun tedavisi var mı?” şeklinde bir soru yöneltti.

“MÜCADELE ETMEN GEREKİR”

Durumun psikolojiyle alakalı olduğuna vurgu yapan Nihat Hatipoğlu, kadın izleyicinin sorusuna şu cevabı verdi: “Kendinizi disiplinli tutmanız ve duygularınıza hakim olmanız gerekiyor. Bu senin imtihanın olabilir hanım kızım. Mücadele etmen gerekir. Nefsine değil, inancına ve aklına teslim olman daha doğru olur.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X