Kadın Meclisi’ne Gözgeç’den ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Emine Yavuz Gözgeç, Bursa Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadın Meclisi’ni ziyaret etti.

Kadın Meclisi’ne Gözgeç’den ziyaret

Göreve yeni seçilen Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık ve Yönetim Kurulu’na “hayırlı olsun” diyen Gözgeç, yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, önemli bir oluşum olduğuna belirten Gözgeç, ‘‘Bursa 3 milyon nüfusuyla önemli bir şehir. Böyle bir büyük şehirde kadının sesi olmak, önemli bir görev. Burada farklı farklı mesleklerden arkadaşlarımızın olması da çok önemli. Siz toplumun her kesimini yansıtıyorsunuz. Güzel işler yaptığınızı biliyor ve yeni dönemde daha güzellerini yapacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

KADIN GÜÇLÜYSE, AİLE DE GÜÇLÜ…

Kadının güçlü olmasının ailenin de güçlü olması anlamın geleceğini belirten Gözgeç, şöyle devam etti: ‘‘Her zaman sizlerle beraberiz. Sizler gibi biz de sahadayız. Size gelen konular var. Sizin bize aktaracaklarınız, bize yol gösterici olacaktır. Hangi alanda daha çok sorun yaşanıyor, hangi alanda daha fazla ne yapılabilir gibi şeyler sizler bize iletiyorsunuz. Daha yapacak çok işimiz var. Kadın önemli. Kadın güçlü olursa aile de güçlü olur. Aile ise toplumun temelidir. Ailenin güçlendirilmesi çok önemli ve bu noktada önemli çalışmalar var.”
Gözgeç’i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık da meclisin çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X