Kadınlar ilk buluşmada ne kadar akıllı olduklarını göstermiyor! Bakın neden?

10 kadından 6’sı ilk buluşmada kendilerinden daha az zeki erkeklerle buluştukları zaman ne kadar akıllı olduklarını belli etmiyor. Nedeni ise karşısındaki erkeğin gözünü korkutmamak.

Kadınlar ilk buluşmada ne kadar akıllı olduklarını göstermiyor! Bakın neden?

Online arkadaşlık sitesi Match’e göre, kadınların çoğu ilk randevuda karşısındaki erkeğe zekalarının yarısını göstermiyor. Yüzde 31’i ilgi alanlarına girmese bile araba ve futbolla ilgileniyormuş gibi davranıyor.
 

5

Kadınların ilişkide en önem verdiği şey ise sadakat. Bunu iyi bir espri anlayışı ve tutku izliyor. Bununla birlikte kadınların yarısı beynini uyaran bir erkek bulmakta zorlandıklarını söylüyor.
 

4

İki bin İngiliz’in katıldığı ankette stil, zeka, görgü ve cinsellik de çok önemliydi. Konu hakkında konuşan ilişki uzmanı Hayley Quinn, ‘Akıl, okulda sahip olduğunuz niteliklerle ilgili değildir. Bu yaşam deneyimleri ve duygusal zeka olabilir. İlişkide farklılıkların olması iyidir. Çünkü çeşitlilik ilişkiyi güçlendirir’ diye konuşuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X