Kafaları karıştırdı!

İstanbul medyası Ozan Tufan’ın Fenerbahçe’ye gideceğini yazıyor, Recep Bölükbaşı da açık kapı bırakıyor: Ceketimi bile satarım.

Kafaları karıştırdı!

Spor Toto Süper Lig’de zirve mücadelesinin içine girmeye çalışan Bursaspor’un yıldız oyuncuları için transfer haberleri erken çıkmaya başladı. Yeşil beyazlı kulübün Türk futboluna sunduğu son isim olan Ozan Tufan için Fenerbahçe’nin devrede olduğu iddia edildi. İstanbul medyası genç yıldızın devre arasında sarı lacivertli kulübe transfer olacağını yazarken, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı da bu gelişme için açık kapı bıraktı.  

CEKETİMİ BİLE SATARIM

Bölükbaşı, ‘Futbolcularımızın hepsi değerli. Başka takımların ilgilenmesi çok normal. Ama bizim satılacak futbolcumuz yok. Şu anda Fenerbahçe’den bize Ozan için gelen resmi bir teklif de yok. Fakat rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı’nın bir sözü vardı. ‘Değerini bulursa ceketimi bile satarım’ demişti. Biz bu söz çerçevesinde hareket ediyoruz. Ocak ayında bizim kabul edebileceğimiz bir teklif gelirse elbette bunu değerlendiririz. Oyuncularımızın değeri çok yüksek’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X