Kafkas istifasını geri çekti

Kardemir Karabükspor antrenörlüğü görevindne istifa eden Tolunay Kafkas bu kararından vazgeçti.

Kafkas istifasını geri çekti

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından istifa eden Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, görevine devam edeceğini açıkladı.

Tolunay Kafkas ile devam kararı!

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, “Alacağımız sportif sonuçlar ne olursa olsun, gelecek sezonlarda da uzun süre teknik direktörümüz Tolunay Kafkas’la çalışacağız” dedi.

Başkan Mustafa Yolbulan, pazar günü Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’a sahalarında 2-1 mağlup olmalarının ardından istifa ettiğini söyleyen Tolunay Kafkas konusunda açıklama yaptı. Tolunay Kafkas’la ilgili olarak yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı olarak, kendisi ile ve yönetim kurulumuzla yaptığım görüşmeler sonucunda, takımımızın ileride karşılaşacağı sportif sonuçlar ne olursa olsun, gelecek sezonlarda da uzun süre Tolunay Kafkas yönetiminde yolumuza devam edeceğimizi, tüm taraftarımıza ve spor kamuoyuna iletmek istiyorum. Bu beyanım, Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulu’nun ve teknik direktörümüz Tolunay Kafkas’ın ortak kararıdır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X