Kafkas’tan konkordato açıklaması

Kestane şekerinin tanınmış markası Bursalı Kafkas’ın konkordato talebi haberleri üzerine Kafkas Pasta Şekerleme San. Ve Tic. A.Ş.’den açıklama geldi.

Kafkas’tan konkordato açıklaması

Bursa’da 1930 yılında kurulan kestane şekerinin marka ismi Kafkas, kordato talebinde bulundu. 

Konkordato haberleri üzerine Kafkas’tan yapılan açıklamada, talebin şirket ortakları arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığı belirtilirken, “90 yıldır süregelen faaliyetlerimizi hiçbir aksama olmadan aynı kalite ve anlayış ile sürdürmeye devam edeceğiz” denildi.

Dünya’dan Esra Özarfat’ın aktardığı habere göre, açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimize geçici süre ile konkordato komiserinin atanması tamamen şirket ortaklarımız arasındaki sorunların çözülememesinden kaynaklanmaktadır. Bu süreçte şirketimizin devlete olan SGK ve vergi borcu yoktur. Üçüncü şahıslara olan borçlarımız da dahil olmak üzere ödemelerimize devam ediyor ve düzenli olarak yapmaya devam edeceğiz. 90 yıldır süregelen faaliyetlerimizi hiçbir aksama olmadan aynı kalite ve anlayış ile sürdürmeye devam edeceğiz. Kafkas’ı sektör lideri yapan hemşerilerimizin asılsız haberlere itibar etmeyeceğinden ve desteklerini sürdüreceğinden eminiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X