Kağıtsporlu Karatecilerden Derece

Sakarya’da düzenlenen iller arası Karate turnuvasında Kağıtsporlu karateciler kazandıkları derecelerle erkeklerde birinci, bayanlarda ise üçüncü olmay…

Kağıtsporlu Karatecilerden Derece

Sakarya’da düzenlenen iller arası Karate turnuvasında Kağıtsporlu karateciler kazandıkları derecelerle erkeklerde birinci, bayanlarda ise üçüncü olmayı başardı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler ulusal ve uluslar arası müsabakaların yanı sıra özel turnuvalarda da zirveyi bırakmıyor. Hafta sonu Sakarya’nın Serdivan ilçesinde düzenlenen iller arası karate şampiyonasına 9 ilden 22 kulübün 600 sporcusu katıldı. Serdivan spor salonunda gerçekleşen turnuvaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ise 70 sporcuyla katıldı. Minik, Yıldız, Ümit ve Gençler kategorilerinde yapılan turnuvada minikler kategorisinde 35 kiloda Doğu Oruncak ikinci olurken, 25 kiloda Baran Günel, 40 kiloda Berra Demirtürk ile 45 kiloda Yusuf Umut Köhrin üçüncü oldu. Yıldızlar kategorisinde 40 kiloda Batuhan Bekler, artı 42 kiloda Sueda Özdemir, 45 kiloda Ahmet Bulut birinci oldu. 35 kiloda Serra Melis Gider, 55 kiloda Okan Soydan, 63 kiloda Mert Raifoğlu ikinci olan sporcular arasında yer aldı. Yıldızlar kategorisinde 35 kiloda Gökdeniz Akdemir, 40 kiloda Melih Çelebi, 42 kiloda Eslem Rana Savaş, 47 kiloda Dilara Ergün, 45 kiloda Ege Ergün, 50 kiloda Tunahan Halıcı, 63 kiloda Eren Gider üçüncü oldu. Ümit ve Gençler kategorisinde 59 kiloda Feyzanur Subaşı ikinci olurken, 57 kiloda Ekrem Altuner Yılmaz ile 59 kiloda Mihriban Gökgöz üçüncü oldu. Turnuvada toplam yirmi derece kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler aldıkları bu derecelerle erkeklerde takım halinde birinci olurken, bayanlarda da üçüncü olmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X