Kaleiçi Rotary Kulübü’nden Uysal’a Onur Belgesi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a Kaleiçi Rotary Kulübü’nden onur belgesi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kaleiçi Rotary Kulübü’nün haftalık olağan toplantısına katıldı.

Kaleiçi Rotary Kulübü’nden Uysal’a Onur Belgesi

“Barışı ararken” konulu toplantıda konuşan Başkan Ümit Uysal, “İletişim çağında bilgiyi iletişimi aktarmak çok kolay. Kıyıya vurmuş bir bebek cesedi bütün dünyayı ayağa kaldırabiliyor. İletişim olanakları bu kadar güçlü olmasa, o fotoğraftan kimsenin haberi olmazdı. Bu ortamda barışın daha çok yükselmesi gerekiyor. Dünyada iletişim olanakları yükselince, bu olanağı sadece barışseverler değil faşizan eğilimleri olanlar da çok iyi kullanıyor” diye konuştu. GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIM Belediyenin çalışmaları ve projeler hakkında da Kaleiçi Rotary Kulübü üyelerine bilgiler veren Başkan Ümit Uysal, “Muratpaşa’da hizmet ve projeleri arttırmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğim. Önümüzdeki üç yıl içerisinde Muratpaşa’daki değişimi çok net bir şekilde göreceksiniz. Fiziki çalışmalar ve insan merkezli projelerimiz artarak devam edecek” dedi. Kaleiçi Rotary Kulübü Dönem Başkanı Halil Yılmaz, Başkan Ümit Uysal’a haftalık toplantıya katılımlarından dolayı Onur Belgesi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X