‘Kalemin Bereketi’ Kent Müzesin’de

Albaraka Sanat’ın hazırlamış olduğu “Kalemin Bereketi” isimli Hat ve Tezhip sergisi, İnegöl Belediyesi işbirliği ile Kent Müzesi Serdar Rubacı sergi salonunda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

‘Kalemin Bereketi’ Kent Müzesin’de

Sergide, 32 eser yer alıyor. Aynı zamanda İnegöl Kent Müzesi’nin 112’nci sergisi olma özelliğini taşıyan sergi, Turizm Haftası nedeniyle ilçe halkıyla buluşturuldu.

28 Nisan’a kadar açık kalacak serginin açılış törenine; Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Bayraktar ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Sergi açılışında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Kalemin Bereketi isimli tezhip ve hat sanatı sergisini paydaşlarla birlikte yaptıklarını ifade etti. Başkan Taban, “Bugün burada hat ve tezhip sergimizi aynı zamanda turizm haftası nedeniyle açıyoruz.

28 Nisan tarihine kadar buradaki 32 eseri tüm sanatseverlerle buluşturmuş olacağız. Ben emeği ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Sergimizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile serginin açılışı gerçekleştirilerek eserler incelendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X