‘Kalk artık sarşınım be’

Balıkesir’de kolunda başlayan ödemin büyüyerek vücuduna yayılması sonucu Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan milli judocu 16 yaşındaki Milli Judocu Burcu Hantuk, yoğun bakım servisinde ölüm kalım savaşı veriyor.

‘Kalk artık sarşınım be’

16 yaşındaki Burcu için Türkiye ayağa kalktı. Genç sporcuyu tanıyan tanımayan herkes sosyal medyadan moral mesajları gönderdi. Doktorları ise Burcu’nun durumunda iyileşme olduğunu kaydettiler. 

Genç şampiyonun annesi Adalet ve babası İbrahim Hantuk, arkadaşları ve bütün Türkiye, Burcu’dan gelecek iyi haberi bekliyor. Balıkesir Endüstri ve Meslek Lisesi’nde okuyan Burcu Hantuk’un sosyal medya hesaplarına mesajlar yağdı. Tanıyan tanımayan herkes Hantuk’un profiline moral mesajları yazdı. Burcu’nun arkadaşları, bir an önce yoğun bakımdan çıkıp iyileşmesini ve sahalara geri dönmesi için dua ediyor.

İşte arkadaşlarının mesajları:

Milli takımdan arkadaşı Nazlıcan Kılıç: “Burcum canım kardeşim, hadi kalk artık. Seninle geçirecek bir sürü zamanımız var daha. Sen güçlü kızsın, hadi canımın içi bekliyoruz seni.”

Antrenörü Mehmet Yılmaz: “Burcum bir an bize dön güzel kızım. Dayan Allah yardımcımız olsun, dualarımız seninle. Daha yaşanacak güzel başarılar var” dileğini iletti.

Arkadaşı Melis Demir: “Kalk artık sarışınım be. Fazla oldu bu ayrılık. Hepimiz dört gözle seni bekliyoruz. Ben sensiz yaşayamam uyan artık bitsin bu kabus.”

Milli takımdan arkadaşı Selin Gül: “Anlamıyorum insanları. Daha bilmiyorlar senin huyunu. Sarı kafa inadını bilmiyorlar. Kalkta göster herkese, kanıtla kendini. Biz bir takımız ve sen olmadan çok eksiğiz. Puzzle gibi; tek eksik parçamızsın. Biz sana inanıyoruz, uyandığında bizimle dalga geçeceksin. Üstelik ‘korkaklar’ diye. ‘Güzelim’ ben diye gezinirdin. Hep biliyoruz ki bu da prensesin güzellik uykusu. Bizi hissediyorsun eminim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X