‘Kalkınma için daha çok üretmeye ihtiyacımız var’

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkan Vekili Kenan Kender, Kocaeli Sanayi Odası’nın (KSO) Mobilya Meslek Komitesi üyelerinin ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Ülkemizin kalkınması için birlikte çalışmaya ve daha çok üretmeye ihtiyacımız var” dedi.

‘Kalkınma için daha çok üretmeye ihtiyacımız var’

Kocaeli Sanayi Odası’nın (KSO) Mobilya Meslek Komitesi üyeleri İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı (İTSO) ziyaret ederek, ilçedeki mobilya sektöründe yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. İTSO Başkan Vekili Kenan Kender ile görüşen KSO heyeti, İnegöl’ün mobilya sektöründeki başarılarını gıpta ile takip ettiklerini ifade ettiler.

Meclis Üyeleri Mesut Baki Efe, Ömer Yavuz ve Oktay Kabasakal ile Mobilya Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Celal Hülür’den oluşan KSO heyeti, İTSO Başkan Vekili Kenan Kender ile görüştüler.

Ziyarette İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Özdemir, Nedim İncebay ile İTSO’nun mobilya komitelerinden seçilen meclis üyeleri, mobilya meslek komitelerinin başkan ve üyeleri ile İTSO Mobilya Komiteleri Başkanlarından olan İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Okan Güler de hazır bulundu.

Ziyaret sırasında KSO heyeti adına konuşan Meclis Üyesi Mesut Baki Efe, İnegöl’ün mobilya ve ağaç işleri sektörlerindeki başarılarını dikkatle takip ettiklerini söyledi.

Efe, ziyaret amaçlarının Kocaeli’de de hızla gelişen mobilya ve ağaç işleri sektörlerinin yaşadığı sorunları İnegöl’deki meslektaşları ile istişare etmek ve birlikte çözüm aramak olduğunu belirterek, Kocaeli ve İnegöl’ün birbirine oldukça yakın ve çok alışveriş yapan önemli ekonomik merkezler olduğunu kaydetti.

Hammadde fiyatlarında yaşanan artışların, faaliyet gösterdikleri sektörde de çeşitli olumsuzluklara yolaçtığını ifade eden Efe, “Bu zorlukları ülke olarak el birliği ile daha fazla çalışarak aşacağımıza inanıyoruz.

Yaşadığımız sorunların çözümü için, İnegöl’deki meslektaşlarımız ile birlikte neler yapabileceğimiz konuşmak için geldik” dedi.

İNEGÖL ÖNEMLİ MERKEZ…

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İTSO Başkan Vekili Kenan Kender de, İnegöl’ün önemli bir mobilya üretim merkezi olduğunu vurguladı. Kenan Kender, mobilya hammaddesi üretiminin de yapıldığı İnegöl’de sektörün önünü açmak için İTSO’nun yaptığı çalışmaları anlattı.

Kender, sorunların çözümünde Kocaeli’deki meslektaşları ile ortak hareket etmekten mutluluk duyacaklarını ifade ederek, “Ülkemizin kalkınması için birlikte çalışmaya ve daha çok üretmeye ihtiyacımız var. Çeşitli konularda birlikte hareket ederek, masraflarımızı aşağıya düşürerek, daha verimli üretim yapabiliriz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X