Kan donduran cinayette ‘katil’ baba çıktı

Edirne’nin Keşan ilçesinde, Didem Uslu’nun (32) öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, annesi ve babası gözaltına alındı.

Kan donduran cinayette ‘katil’ baba çıktı

Alınan bilgiye göre, Edirne ve Keşan emniyet müdürlükleri cinayet büro ekipleri, İspat Cami Mahallesi’ndeki ormanlık alanda yaptıkları araştırmada, daha önce kolu kesik şekilde bulunan Uslu’nun, vücudunun diğer parçalarına da ulaştı. 

Olay yerinde toplanan kanıtlar ve yapılan incelemede, Uslu’nun boyun ve bazı vücut parçalarının milimetrik olarak kesildiği belirlendi.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Uslu’nun döner ustası babası Hasan Uslu ve annesi Satı Uslu’yu gözaltına aldı.

Baba Hasan Uslu’nun ilk ifadesinde tartışma sonucu kızı Didem Uslu’yu bıçakla parçalara ayırdıktan sonra uzuvları aralıklarla evden çıkarıp ormana gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Didem Uslu’nun avukatından açıklama

Edirne’nin Keşan ilçesinde Didem Uslu cinayeti soruşturmasında görevli avukat Elifsu Dilek Şen, olayla ilgili Uslu’nun yakınlarının ifadesinin alındığını ve soruşturmanın sürdüğünü söyledi. 

Didem Uslu’nun Keşan’da bir gece kulübünde oryantal olarak çalışmasının cinayet haberlerinde konu edilmesinin uygun olmadığını belirten Şen, kadın cinayetlerinde, kadının yaptığı işin hiçbir öneminin bulunmadığına, önemli olanın bir kadının vahşice katledilmesi olduğuna dikkat çekti. 

Keşan Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğünde Didem Uslu’nun yakınlarının ifadesinin alındığının altını çizen Elifsu Dilek Şen, Uslu’nun babasının üvey ve kasap olduğu bilgilerinin doğru olmadığını ifade ederek konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydetti. 

Ülkede vahşice bir kadın cinayetinin daha işlendiğini dile getiren Elifsu Dilek Şen, olayın takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Olay 

Geçen hafta kozalak toplamaya giden bir kişi tarafından gazete kağıdına sarılmış kesik bir kol bulunmuş, polis ekiplerince yapılan parmak izi incelemesinde, omuz hizasından kesildiği belirlenen sol kolun, Didem Uslu’ya ait olduğu tespit edilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X