Kaplam Plastik’e ‘Bronz Yıldız’ ödülü

Kaplam Plastik, Ford Otosan tarafından bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen ‘Tedarikçi Zirvesi’nde en başarılı 10 tedarikçi firma arasına girerek, ‘Bronz Yıldız’ ödülünü aldı.

Kaplam Plastik’e ‘Bronz Yıldız’ ödülü

2009 yılından itibaren Karacabey Sanayi Bölgesi’nde otomotiv plastik enjeksiyon sektöründe faaliyet gösteren Kaplam Plastik’e ödülü, Ford Otosan üst düzey yöneticileri ile 500’e yakın tedarikçi firmanın katıldığı törende Ford Avrupa Satınalma Başkan Yardımcısı Werner Puetz tarafından verildi.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, burada yaptığı konuşmada 2018 yılında uluslararası alanda önemli başarılara imza attıklarını hatırlattı. Yurtdışında büyüme adımlarını hızlandırdıkları bir yılın içerisinde olduklarını kaydeden Yenigün, ”Bu dinamik ve heyecan verici süreçteki başarılarımızda tedarikçilerimizin büyük katkılarını unutmuyor, kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Otomotiv sektörünün hızlı ve kapsamlı bir dönüşüm sürecinin içinde olduğunu vurgulayan Yenigün, araçların giderek daha teknolojik hale geldiğini, geliştirme, üretim ve tedarik süreçlerinin yeniden şekillendiğini kaydetti. Yenigün, Türkiye’nin en değerli ve en çok tercih edilen sanayi şirketi olma vizyonuyla şekillenen çalışmalarında inovasyon kültürünü geliştirmekten başlayıp yalın dönüşüme varan bir yolda adım adım ilerlediklerini de sözlerine ekledi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X