Kaptan duygulandırdı!

Ömer Erdoğan, ‘Zamanında rakipler Manchester United, Valencia, Glasgow Rangers’tı. Bugun yaptığımız hesaplar her ne kadar canımızı yaksa da biz Bursasporuz ve her şartta destek olmalıyız’ dedi. 

Kaptan duygulandırdı!

Bursaspor şampiyon kaptanı Ömer Erdoğan, kritik Akhisarspor maçı öncesi duygusal paylaşım yaptı. Ömer Erdoğan, sosyal medya hesabından, ‘Benim için milli mücadeleden farksızdı bu şehrin bayrağını dünya arenasında göndere çektirmek ve sahaya bu takımın başında kaptan çıkmak. Belki ses getiremedik, belki galibiyetler alamadık ama rakipler Manchester United, Valencia, Glasgow Rangers. Bu takımları nasıl yeneriz, nasıl gruptan çıkarız hesapları yaptık. Bugün yaptığımız hesaplar her ne kadar canımızı yaksa da biz Bursasporuz ve her şartta destek olup bu armayı, bu bayrağın eskisi gibi en yukarda dalgalandırmak için saha içinde veya saha kenarında var gücümüzle çalışacağız. Akhisarspor karşısında Bursasporumuza sonsuz başarılar’ şeklinde ifadeler kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X