Kaptanın büyük hayali

Genç yaşta Bursaspor’un lideri olan Ertuğrul Ersoy’un düşlerini Liverpool süslüyor.

Kaptanın büyük hayali

‘Zirve noktam İngiltere’de Liverpool forması giymek’ diyen genç stoper ‘Önce bir alt sınıf takımlara gidebilirim. Mesela Almanya Ligi benim için daha uygun. Basamakları teker teker çıkmak gerekiyor’ şeklinde konuştu. 

Süper Lig’in en genç kaptanı unvanına sahip olan Bursaspor’un başarılı futbolcusu Ertuğrul Ersoy, A Milli Takım kampında açıklamalarda bulundu. A Milli Takım’daki gençleşme operasyonuyla ilgili konuşan başarılı oyuncu, ‘Genç oyuncular bir anda büyük platformlarda daha zorlu ekiplere karşı adaptasyon problemi yaşayabilir.

Ama biz derli toplu bir takımız ve iyi oyunculara sahibiz. Bu geçiş dönemini de en iyi şekilde atlatabilecek kaliteye sahibiz. İnanıyorum ki bu takım oturduğu zaman ülkemizdeki insanları, bize inananları daha çok gururlandıracağız’ dedi.

HAYALLERİM VAR

A Milli Takım’da her zaman yer almak istediğini de ifade eden Ertuğrul Ersoy, ‘Forma verilirse, her Türk oyuncu gibi elimden gelenin en iyisini yapıp, mili takımın değişilmez oyuncusu olmak istiyorum’ açıklamasını yaptı. Şampiyonluk yaşamış çok büyük bir takımda forma giydiğinin altını çizen Ertuğrul Ersoy, ‘Hedefimi çok erken yaşlarda koydum.

‘Ben bu takımda kaptan olacağım’ dedim ve ülkemi Avrupa’da temsil etme hayali içinde olduğumu dile getirdim. Kulübümüzü en iyi yerlere taşıyıp ardından hayalim olan Avrupa’da forma giymek istiyorum’ dedi.

ÖNCE BUNDESLİGA

Avrupa’daki hayali için de konuşan Ertuğrul, ‘Avrupa’da hayalim olan bir yer var. Herkesin hep bir zirve noktası vardır. Benim de zirve noktam İngiltere’de Liverpool forması giymek. Ama kısa vadede gerçekçi olmak gerekirse, Bursaspor’dan transfer olarak, Liverpool’a oranla bir alt sınıf takımlara gidebilirim. Mesela Almanya Ligi benim için daha uygun diyebilirim ve Bundesliga’ya gitmek isterim. Zamanla bunlarda olacaktır. Çalışarak çok şeyi başarabilirim’ diyerek sözlerini tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X