Kaptanlarda fire yok

İnegölspor iç transferde takım kaptanı Kemal Hastürk ve Raif Demir ile sözleşme yeniledi

Kaptanlarda fire yok

Abdullah Tanış

Bu sezon hedefini TFF 2.Lig’de şampiyonluk olarak belirleyen ve ilk etapta takımı Teknik Direktör İsmail Ertekin’e teslim eden İnegölspor, transferde de boş durmuyor. Bordo beyazlılar tecrübeli stoper Kemal Hastürk ile 1 yıllık, golcü Raif Demir ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Raif, yeni sezonda gollerine devam edeceğini belirterek, ‘İki taraf içinde hayırlı olur inşallah. Bu sene hedeflerimiz farklı, şampiyonluk istiyor herkes. Bizde elimizden ne gelirse yapmaya hazırız’ diye konuştu.

Çok mutluyum

Kaptan Kemal Hastürk de, yeniden anlaşma sağladığı için mutlu olduğunu ifade ederek, ‘Yöneticilerimiz bizlerle ilgili çok güzel şeyler söylediler. Onlara teşekkür ederim.

Hem de kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Tabii öncelikle kulübüme sonra şahsıma hayırlısı olsun. Güzel bir sezonun arkasından böyle önemli, değerli kişilerle beraber olmak, gerçekten mutluluk ve keyif verici olacak’ dedi.  

 Bordo beyazlılar Tecrübeli defans oyuncusu Kemal Hastürk ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X