Kar ettik de ne oldu!

Bursaspor, futbolcu satışından en çok kazanan kulüplerin başında geliyor fakat borçtan kendini kurtaramıyor.

Kar ettik de ne oldu!

Kayserispor ve Bursaspor son 10 sezonda sattıkları futbolcularla dikkat çekti. Kayserispor 10 sezonun 8’inde transfer dönemlerini artıda kapattı. Sarı kırmızılı kulübün en fazla gelir elde ettiği sezon 2012/13 sezonu oldu. Kayserispor o sezon Amrabat’ı 8,6 milyon Euro’ya Galatasaray’a, Hasan Ali Kaldırım’ı da 3,6 milyon Euro’ya Fenerbahçe’ye satmıştı. Bursaspor ise en fazla geliri 2015-16 sezonunda 15 milyon Euro ile elde etti.

ZİRVE BAKAMBU’NUN

Yeşil beyazlılar Bakambu’yu 7,5 milyon Euro’ya Villarreal’e, Ozan Tufan’ı 7 milyon Euro’ya Fenerbahçe’ye satmıştı. Volkan Şen ise 2 milyon 500 bin Euro karşılığında Fenerbahçe’nin yolunu tutmuştu. Ancak Bursaspor transferden iyi paralar elde etmesine rağmen yine büyük bir borç batağına saplanmış durumda. Beşiktaş’ta son dönemde sattığı isimlerle dikkatleri üzerine çekti. Siyah beyazlılar, Cenk Tosun’u İngiltere’ye gönderirken, transfer ettiği yüksek maliyetli isimlerle de boşluğu kapatmaya çalıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X