Kar İnegöl’de hayatı felç etti!

Yoğun kar yağışı İnegöl’de hayatı ve kara ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor.

Kar İnegöl’de hayatı felç etti!

Sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, Bursa-Ankara Karayolu’nun Mezitler ve Ümitalan bölgelerinde trafik akışını durdurdu. Mezitler, Ümitalan ve Domaniç istikametine hiçbir aracın geçişine izin verilmedi. Organize Sanayi Bölgesi caddeleri ile Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Ağaç İşleri Bölümü’ndeki caddeler TIR, kamyon ve özel araçlarla doldu. Şehirlerarası yolcu otobüslerine ise terminalden çıkış verilmedi. 

Yoğun kar ve gizli buzlanma zincirleme kazaya sebep oldu. Bursa’ya seyir halinde olan araçlar Ümitalan rampasında kayarak çarpıştı. 8 aracın karıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılardan Şaban Anlıdelik ve Osman Havanlı İnegöl Devlet Hastanesi’ne, özel bir yetkilisi H.Ş. de özel ambulansla kendi hastanesine getirilerek tedavi altına alındı. Diğer 4 yaralı da Bursa’daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

İnegöl Bölge Trafik Denetleme İstasyonu ile İnegöl Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri, hem Bursa’dan Ankara istikametine, hem de Ankara’dan Bursa istikametine gitmek isteyen araçları Mezitler, Ümitalan ve Domaniç mevkilerine giden yolların kapalı sebebiyle İnegöl’de bekletiyor. Seyrine izin verilmeyen araçlar güvenli bölgelere çekildi.

Gece saatlerinden itibaren birçok köy yolu yeniden ulaşıma kapandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi ekipleri yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X