Karaağızlılardan gözleme ikramı

Büyükorhan’da yapılması planlanan biyokütle enerji santraline tepkiler devam ediyor.

Karaağızlılardan gözleme ikramı

Büyükorhan’da yapılması planlanan biyokütle enerji santraline tepki gösterip inşaatın temelinin atılmaması için nöbet tutan Karaağız Mahallesi sakinleri, Bursa Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu’ndan inşaatın durdurulması için rapor çıkmasının ardından, kendilerine destek verenleri mahallelerinde ağırladı. Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nun da bulunduğu ziyarette, eylemlerine devam edeceklerini söyleyen mahalle sakinleri, davetlilere gözleme ve kavurma ikram etti.

Orhaneli Belediye Bakanı İrfan Tatlıoğlu, ‘Firma santral yapılmasını isterken mahalleli ise ‘hayır’ diyor. Burada yaşayanlar yok sayılmalarından rahatsızlık duyuyor. 700 yıllık geçmişi olan bir köy burası. Ben kendilerini haklı buluyorum. Bunlara sorulabilir ve proje hakkında bilgi verilir, ondan sonra yapılabilirdi. Cumhurbaşkanımız bile gerekli gördüğünde halka dönüyor. Ben de köylünün yanında yer alıyorum ve onlara destek veriyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X