Karabıyık GTSO’nun konuğu oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’na konuk oldu. Karabıyık’ı GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu ile meclis üyeleri karşıladı.

Karabıyık GTSO’nun konuğu oldu

CEMAL KIRGIZ

Karabıyık’ı GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu ile meclis üyeleri karşıladı. Karabıyık’a CHP İlçe Başkanı Cemil Acar ve bazı yöneticiler de eşlik etti.

GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CHP ekonomik politikalarını anlatan Lale Karabıyık da, ”Muharrem İnce’nin gerçek manada bağımsız Cumhurbaşkanı olacağına inanıyoruz. Türkiye’nin bütçesi pek çok şeye yetebilir.

Türkiye’de önemli sorun bütçedeki kaynakların doğru kullanılmaması ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu denetlenmiyor. Günlük çözümler uygulanıyor, bundan da fayda sağlanmıyor. 18. yüzyıl kavramları ile 21. yüzyılın sorunlarını çözemezsiniz. Kaynakları doğru kullanmadığımız için 5 milyar dolar cari açık veriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X