Karaburun’a yeni görev

AK Parti Bursa eski Milletvekili Bennur Karaburun, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda bakan danışmanı olarak göreve başladı.

Karaburun’a yeni görev

Karaburun, yeni göreviyle ilgili bilgiyi sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ve Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk Hanımefendi’nin uygun görüşü ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Danışmanı olarak göreve başlamış bulunmaktayım.

AK Parti’miz çatısı altında 25. ve 26. dönem Bursa milletvekilliği görev sürecinin ardından milletimize ve devletimize olan hizmet borcumuzu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızda sürdürme gayreti içerisinde olacağım. Milletvekili olarak yaptığım görev sürecimiz boyunca hiç durmadık, hiç yorulmadık ve cumhurbaşkanımız tarafından verilen görevlere layık olmaya çalıştık. İnşallah yine durmayacağız, yine yorulmayacağız.” 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X