‘Karacabey büyümeye devam ediyor’

Karacabey Belediyesi’nin ilçedeki yatırımlarına, Şahinköy Mahallesi’nde açılışı yapılan düğün salonu, muhtarlık ofisi, kıraathane ve işyerleri de eklendi.

‘Karacabey büyümeye devam ediyor’

Açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Naci Güncü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Ali Özkan, “Merkez-kırsal ayırt etmeden, 85 mahallemize vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltecek hizmetler götürmeye çalışıyoruz. Karacabey her yönüyle gelişmeye ve büyümeye devam ediyor” dedi.

Merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi iş birliğinde, vatandaşların hayat standartlarını artırmaya yönelik çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Özkan, “Merkezde yer alan 21 mahallemiz ve kırsalda yer alan 64 mahallemiz ile toplamda 85 mahallemize aynı ölçüde hizmet etmeye çalışıyoruz.

Burada Şahinköy’de de düğün salonuyla, muhtarlık ofisiyle, kıraathane ve işyerleri ile bu hizmetlerin güzel bir örneğini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Karacabey Belediyesi olarak hem tasarruf tedbirlerimizle, hem mal ve hizmet alımlarındaki ekonomik adımlarla, hem de orijinal projelerle örnek işlere imza atmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X